HelbredsPortalen

Kære Lokalafdeling for Ældresagen

 

Vi skriver til dig, fordi du står som ansvarlig for Ældresagen i dit lokalområde.


Vi skriver for at informere dig om vores hjemmeside www.helbredsprofilen.dk i det beskedne håb om, at du vil være med til at udbrede kendskabet til Helbredsprofilen. Vi tror på at Helbredsprofilen kan være til gavn og interesse for medlemmerne af Ældresagen i dit lokalområde.


Lidt om Helbredsprofilen.dk


Helbredsprofilen er udviklet af Region Sjælland. Det er en hjemmeside, der henvender sig til alle med længerevarende sygdom tæt inde på livet – hvad enten man er pårørende, eller selv har en sygdom.


På små korte videoer deler almindelige mennesker med sygdom og deres pårørende deres erfaringer. Fagfolk fortæller om behandling, symptomer mv. Emnerne er alt fra helt lavpraktiske gøremål til de mere følelsesmæssige udfordringer i at have fået sygdom med sig - resten af livet.


Interesseret?


Hvis du er interesseret i at være med til at udbrede kendskabet til Helbredsprofilen, kan du skrive til info@helbredsprofilen.dk med en adresse, hvor vi kan sende en et udvalg af vores materiale til. På www.helbredsprofilen.dk/kategorier/materialer-og-bestilling kan du se et uddrag af vores materiale. 


Mange tak for ulejligheden


Helbredsprofilen.dk Regionshuset,

KU-Sund

Alléen 15

4180 Sorø

Tlf. 57 87 52 00

Email: info@helbredsprofilen.dk